[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”ZAUFALI NAM” module_id=”zaufali-nam” _builder_version=”4.5.1″ background_enable_image=”off” custom_padding=”||||false|false” animation_direction=”bottom” saved_tabs=”all” locked=”off”][et_pb_row _builder_version=”4.5.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ text_font=”|500|||||||” quote_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_2_font=”||||||||” text_orientation=”center” module_alignment=”center”]

Podobno jesteśmy jak Ninja

“Nawet nie wiedziałam, że byliście w tej sekundzie obok nas” – tak często komentują Młode Pary, gdy oglądają gotowy materiał. Dla nas to bardzo ważne, żebyś tego dnia czuła się bardzo komfortowo, a my już mamy na to sposoby, by nie było nas widać. Przy okazji podobno jesteśmy “mega spoko!” – organizujesz ślub, który jest jednym z najważniejszych dni w życiu i wierzymy, że warto tego dnia mieć obok siebie ludzi, z którymi po prostu będziesz fajnie się czuła. Tak po prostu. Fotograf, filmowiec zespół / DJ – którzy nadają na tych samych falach. I po prostu. Są spoko. Specjalizujemy się w filmie ślubnym i fotografii ślubnej w pakiecie. Poniżej możesz przeczytać kilka opinii na nasz temat.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/07/film-slubny-fotografia-slubna-w-pakiecie-gentleman-wedding-story-oferta.jpg” alt=”Gentleman Wedding Story opinie” title_text=”film-slubny-fotografia-slubna-w-pakiecie-gentleman-wedding-story-oferta” align=”center” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2021/02/3_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.9.0″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Kiedy oglądasz ich dzieła, to masz ciary na plecach, włosy stają dęba, a kapcie z nóg spadają. I jedyne o czym myślisz, to to, że CHCESZ ICH MIEĆ! Tfu, Ty musisz ich mieć. Staniesz na głowie, pieniądze z podziemi wyciągniesz, a narzeczonego otrujesz, żeby się zgodził. I powiadam Ci – ta gra będzie warta świeczki. Bo później obejrzysz efekt milion razy i nigdy nie będziesz mieć dość. Powiedzieć o nich – Mistrzowie w swoim fachu, to tak jakby nic nie powiedzieć.

Dominika Soja-Blat
Poradnik ślubny – Mówię o Ślubie

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2021/02/7-opinie-warsztaty-film-slubny-gentleman-wedding-story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.9.0″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Nie ogarniamy Waszej głowy! To jest tak niestandardowe podejście, a jednocześnie tak genialnie zrobiony film ślubny, że co ujęcie, to mamy wielkie WOW! 😮

Magda & Piotrek

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/08/7_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.5.1″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Powiedzieć o nich, że to filmowcy to mało, to prawdziwi czarodzieje! Lepszej ekipy nie mogliśmy sobie nawet wymarzyć na nasz Ślub! Chłopaki robią prawdziwe cuda, bawią się ujęciami i nie boja ryzykować, a materiał z ich kamery to prawdziwa perła wśród filmów! 🎬 Pełen profesjonalizm i zaangażowanie, czuliśmy się bardzo swobodnie przy kręceniu materiału, a finalny efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! Jeśli nie chcecie typowego standardu, a coś epickiego to tylko z ekipa Gentleman-Wedding Story. Polecamy z całego serca! ❤️

Ania & Piotr

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/08/11_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.5.1″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Jako wedding planner mam do czynienia z różnymi podwykonawcami. Dawno nie spotkałam tak angażujących się i tak profesjonalnych pasjonatów i ekspertów w swojej dziedzinie. Dotrzymują słowa, elastyczni, uśmiechnięci i mega pozytywni – ekipa foto video marzeń każdej Pary Młodej ! Szczerze i zawsze, polecam ❤️

Magdalena Kurłowicz
Konsultant ślubny – Kurlovicz Wedding Planner

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2021/02/2_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.9.0″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Mieszkam na stałe w Stanach Zjednoczonych, organizacja ślubu i wesela zdalnie zza Oceanu nie należy do najłatwiejszych, ale uwierzcie mi – dopinanie spraw związanych z FotoVideo to była przyjemność, wszystkie pomysły łapali w locie i mieli odpowiedź na każde pytanie. Efekt? Przerósł nasze najśmielsze oczekiwania. Film dla rodziców, który był jedynym w swoim rodzaju The Same Day Edit wycisnął łzę nie tylko z nas, wycisnął łzę ze wszystkich – nawet kompletnie obcej Pani z banku! Trailer ślubny? Niczym zapowiedź kinowego hitu. Zdjęcia? Cudowne, artystyczne i nietuzinkowe. Jednym słowem – MAGIA, do której nie trzeba Davida Copperfielda – wystarczą Gentlemani.

Beata & Adrian

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/08/5_opinie_gentleman_wedding_story-1.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.5.1″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego materiału ze ślubu i wesela… Przy tym atmosfera, jaką stworzyli tego dnia – po prostu niesamowici!!! Jeżeli w dzisiejszych czasach istnieją czarodzieje, to właśnie oni. Dziękujemy!

Izabela & Andrzej

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/08/6_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.5.1″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Wspaniali profesjonaliści! Zabawni, rzeczowi i z zupełnie unikatowym stylem pracy, przez co rezultaty są również wyjątkowe. 3 lata temu miałam przyjemność malować Pannę Młodą, dla której Ci cudownie ludzie wykonywali zdjęcia i film, poznalam Ich osobiście. 💪👌 Już wtedy pomyślałam sobie, że prezentują najwyższy poziom💎🤩 od tamtej pory podziwiam, obserwuję i kibicuję Jakiś czas temu widziałam zdjęcia i film ich autorstwa kolejnej mojej pięknej Klientki i znowu nie mogłam wyjść z podziwu jak genialnie to zrobili… ich zdjęcia i filmy wzbudzają ogromne emocje… mają w sobie magię… Ja miałam ciarki i łzy w oczach… Mistrzostwo Świata ❣ Bardzo polecam 👌 Jeśli szukacie czegoś na miarę holywoodzkiej produkcji (serio nie przesadzam💪) i ludzi, którzy mają pasję i serce do tego co robią to Oni są najlepszym wyborem ❣

Magdalena Mazurek-Garboniak
Studio makijażu ślubnego

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/08/4_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.5.1″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Najlepsza współpraca i ogromny profesjonalizm. Bardzo polecamy i gdybyśmy mieli wybierać jeszcze raz ekipę do współpracy podczas naszego wesela – tylko Gentlemani!

Karolina & Artur

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/08/9_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.5.1″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Skala gwiazdek powinna być o wiele większa! ⭐⭐⭐⭐⭐ W tym ważnym dla nas dniu to właśnie Chłopaki podarowali nam najpiękniejszy prezent ! Wyjątkowe wspomnienia na lata! 🔥🔥🔥Współpraca na najwyższym poziomie! Zdjęcia SZTOS 💗 Aaaaaaa film? Brak Słów… MAGIA! ❤ Wkładają całe Serducho w to, co robią!

Karina & Kacper

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/08/8_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.5.1″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Najlepsza ekipa jaką mogliśmy sobie wymarzyć! Pełen profesjonalizm przy realizacji materiału – czuliśmy się totalnie swobodnie, chłopaki robią mega atmosferę! Nawet goście byli pod wrażeniem “jacy oni fajni i mili”. A co do samego materiału… Nie mam słów. Łzy wzruszenia i śmiech pojawiały się naprzemiennie zarówno przy oglądaniu zdjęć, jak i filmu. I co ważne! Chłopaki są w stanie rozwiązać każdy problem, który pojawia się po drodze, mieliśmy 100% zaufania.
POLECAM wzdłuż i wszerz! NAJLEPSI!

Kornelia & Mateusz

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2020/08/10_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.5.1″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Mówiąc wprost – odwaliliście kawał dobrej roboty! Jesteśmy pełni podziwu Waszej kultury pracy, pełnego profesjonalizmu i tego ciepła, które od Was bije! Tego, ze mając Was na Naszym ślubie czuliśmy sie jak gwiazdy Hollywoodzkie!

Gabriela & David

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial portrait_url=”https://gentleman-weddingstory.com/wp-content/uploads/2021/02/1_opinie_gentleman_wedding_story.jpg” portrait_width=”100px” portrait_height=”100px” _builder_version=”4.9.0″ box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_blur=”15px” box_shadow_spread=”-15px”]

Chłopaki są jak Ninja! Są tak dyskretni, a przy tym tak sympatyczni, że skradli nasze serca od pierwszego spotkania. To, co stworzyli – brak słów. Coś magicznego, nawet nie sądziłam, że ze wszystkim trafią w 10! Ba, ja nawet sobie nie śniłam, że mogę mieć tak piękną pamiątkę z tego dnia. Wszystko dopasowali perfekcyjnie a uwierzcie mi ja byłam tak zwariowana na punkcie wesela, że nie dałam nikomu nic zrobić, począwszy od zaproszeń po dekoracje czy bukiet ślubny – wszystko chciałam sama. Są niesamowici w tym co robią, będę im wdzięczna i ich polecać do końca świata i jeden dzień dłużej. ?

Natalia & Damian
Dekoracje ślubne Mr and Mrs

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″ locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_cta title=”Chcesz poznać aktualną ofertę?” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wYWdlIiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjEzMiJ9fQ==@” button_text=”ZOBACZ OFERTĘ” _builder_version=”4.5.1″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#cfb53b”]

Kliknij w przycisk, by zobaczyć ofertę filmu ślubnego i fotografii ślubnej.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Shopping Cart

No products in the cart.